APK Keuring

Zonder afspraak APK keuring in Den Haag

APK Keuring in Den Haag

Wilt u een afspraak inplannen voor een APK Keuring in Den Haag voor uw auto?
U kunt zowel zonder als met afspraak bij ons terecht. Maak hier direct online een afspraak voor de APK keuring van uw auto!

Over de APK Keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen. Volgens deze regelgeving moet u uw personenauto of bedrijfsauto die – beladen – niet zwaarder mag zijn dan 3.500 kg, jaarlijks laten keuren. Drie jaar nadat uw auto voor het eerst op de weg is toegelaten is deze keuringsplichtig. Zware bedrijfsauto’s, aanhangwagens en sommige speciale voertuigen moeten elk jaar worden gekeurd vanaf het moment dat ze nieuw op de weg worden toegelaten.

De APK in Den Haag is een momentopname en geeft geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen.

Wanneer vervalt de APK Keuring van uw auto? Klik hier om de APK Vervaldatum van uw auto te controleren… (de website van de RDW start in een nieuw scherm)

Is de APK Vervaldatum van uw auto in zicht? Klik hier om direct online een apk afspraak te maken.